noScript

Welcome to Docquity's

Wall of Love

 • In this time of pandemic, teleconsultation has given bith the patients and doctors the convenience and safety of achieving quality healthcare. Thanks to Docquity Clinic for contributing to this platform!

  Gayle Regine Daquial

  General Physician

 • Docquity has been my go-to website for new information and connecting with our doctors as well so I'm glad they provide telemedicine now.

  Dr. Jealine Marie Bernade

  General Physician

 • I can learn wherever I want, and get the benefit of extra credits for my doctor's registration certificate, FAST & EASY. Thanks Docquity!

  Itta

 • Great app for doctors. Not only you can update medical knowledge, sharing cases and ask for opinion from other colleagues, you can also get free SKP just by answering its courses. Must download for doctors.

  Ginny Suryaatmadja

 • Informative app , good for critical thinking to diagnose certain cases. Opportunities for attending webinars and connect to other fellow doctors. CPD points are rewarded too. Overall very nice and practical app for medical doctors

  Dr Khan

 • Updates and cases presented are very helpful for the continuing medical education of physicians and specialists in various fields. The contents of the app are extensive and very informative...Congrats to the makers. More power!

  Tess Sicat

 • This app is under must for all medical student, personal and consultant all over the world to download. A well educative and informative medical app where you can show your research work and share your opinion in a time like this. I will boldly recommend this app to anyone in medical field thank u

  Abel Afolabi

 • I've been waiting for so long for an app like this. No need to make sure my search words are perfect to get the most relevant results. No more distracting videos of K-pop and anime! It's great because its all here in one place!! A big thumbs up to DOCQUITY!!

  Nancy Maigue

 • In a highly digitalized world, working as a telemedicine physician with Docquity Clinic gives me peace of mind. The documents that I send my patients all come with unique serial numbers, allowing prescriptions, medical requests, and certifications to be easily verified on the application.

  Ma. Pailina Francesca A. Del Mundo

  MD

 • ขอเชิญจักษุแพทย์และแพทย์สาขาอื่นๆมาร่วมอัพเดทวิชาการและความรู้ทางการแพทย์ที่หลากหลายบน Docquity Application "เพราะความรู้ไม่เคยหยุดนิ่ง"

  Adj.Prof.Sakchai Vongkittirux

  The Royal College of Ophthalmologists of Thailand

 • "ทุกที่ ทุกเวลา กับเนื้อหาที่ตนเองสนใจ" คือแนวทางการเรียนรู้ในโลกยุคปัจจุบัน การใช้ Docquity Platform ตอบโจทย์ทั้ง 3 ข้อ ซึ่งสามาร ถใ ช้ในรูปแบบการอ่าน การฟัง และการส นทนา รวมโลกแห่ง การเรียนรู้สำหรับแพทย์มาไว้บนมือขอ งท่าน update and get a whole data in medical knowledge อยากเชิญชวนใ ห้แพทย์ ไทยได้ทดล องใช้เพื่อสร้างสังคมอุดม ปัญญากันครับ

  Dr. Saritphat Orrapin

 • ขอเชิญแพทย์ที่สนใจเข้ารับชม Family Medicine Webinars เพื่อการดูแลคนไข้ ที่เป็นองค์รวม จากวิทยากรหลากหลายสาขาที่จะมา update ข้อมูลและเนื้อหาสำคัญที่สามารถนำไปใช้ได้จริง สามารถรับชมได้แล้วผ่าน Docquity Application

  Dr. Supattra Srivanichakorn

  The Royal College of Family Physicians of Thailand

 • Đây là một nền tảng hội nghị trực tuyến & CME rất hiệu quả. Đã hoạt động hợp tác với LCH Hô hấp HCM trong năm vừa qua rất thành công và ghi nhận những phản ứng rất tích cực của các bạn đồng nghiệp. Thu hút trên 20.000 nhân viên y tế đăng ký tham gia vào các webinar, CME cập nhật về các bệnh lý Hô hấp, các ca lâm sàng đặc biệt, cũng như là đánh giá về hiệu quả trong công việc phòng chống COVID 19. Kết quả này là động lực khuyến khích LCH Hô hấp TP. HCM và Docquity cải thiện hơn nữa về hình thức lẫn chất lượng nội dung phục vụ cho cộng đồng nhân viên y tế. Trong năm 2022 LCH Hô hấp TP. HCM cũng đã xây dựng chương trình gồm 9 buổi webinar, CME về nhiều chủ đề đa dạng, đồng thời cũng mời các chuyên gia Hô hấp người lớn và trẻ em tham gia trình bày. Ngoài ra, các đồng nghiệp cũng có thể yêu cầu chủ đề và đăng ký tham gia báo cáo để chất lượng chương trình ngày một tốt hơn. Xin chân thành cảm ơn các bạn đồng nghiệp"

  Assoc. Prof. Trần Văn Ngọc

  President, HCM Respiratory Association

 • Docquity là một nền tảng tiên phong trong lĩnh vực hội thảo trực tuyến ở VN. Tôi có dịp hợp tác với Docquity để thực hiện nhiều webinar. Đây thực sự là nền tảng rất hữu ích, đặc biệt với tính năng xem lại và các ca lâm sàng. Hi vọng trong thời gian tới, Docquity sẽ phát triển hơn nữa để cung cấp thêm các chương trình hay cho các BS mà không cần phải đi xa

  MSc. Dr. Vũ Trần Thiên Quân

  Society of Asthma and Allergy & Clinical Immunology HCMC

 • Sau 1 năm tham gia Docquity, tôi đã được cập nhật kiến thức y khoa trong nhiều lĩnh vực từ các báo cáo viên uy tín thông qua các buổi webinar; nhờ các video lưu lại của hội thảo, tôi có thể xem lại nếu không có thời gian rảnh tham gia trọn vẹn lúc hội nghị diễn ra. Ngoài ra, trên Docquity, các bác sĩ có thể đưa các ca lâm sàng hay hoặc khó để được các bác sĩ kinh nghiệm chia sẻ ý kiến chẩn đoán, điều trị. Nhân viên phụ trách Docquity cũng rất nhiệt tình hỗ trợ khi tôi yêu cầu. Vơi trải nghiệm của mình, tôi muốn chia sẻ nền tảng kỹ thuật số Docquity cho nhiều đồng nghiệp cùng tham gia. Rất mong Docquity tiếp tục đồng hành, lan tỏa đến nhiều bác sĩ hơn nữa, giúp cho việc chẩn đoán và điều trị của các bác sĩ ngày một cập nhật hơn.

  Dr. Phan Đình Thủy Tiên

  Member, HCM Respiratory Association

 • Telemedicine has greatly improved patients' access to healthcare. Although in person examinations are still important, online consultations contribute to timely and efficient patient management and follow-up. I see telemedicine further evolving in the future as technology advances.

  Jacqueline Joaquino

  Surgeon

 • Terimakasih Docquity karena telah memperkenalkan platform Docquity Clinic kepada saya, sehingga saya dapat berkonsultasi dengan pasien-pasien saya tanpa harus datang ke Rumah Sakit.

  dr. Hudania Addina

  RS Hermina Pekan Baru

 • Rất cảm ơn các bạn Docquity đã dành nhiều thời gian, công sức và tài lực để xây dựng một cộng đồng Y khoa với những thông tin giá trị cho các Bác sĩ Việt Nam. Tôi đặc biệt cảm ơn các bạn đã tạo mọi điều kiện để chúng tôi có thể kịp thời cập nhật các thông tin quan trọng trong dịch COVID đến các Bác Sĩ mà không đòi hỏi chi phí nào. Xin chúc Docquity ngày càng phát triển và trở thành một nơi gặp gỡ thường xuyên của các bác sĩ để cùng nhau học hỏi để cứu giúp bệnh nhân ngày càng hiệu quả

  Assoc. Prof. Lê Thị Tuyết Lan

 • Docquity is a unique telemedicine platform wherein doctors and patients can connect easily beyond the limits of the conventional clinic. It also provides a secure "medical-socialmedia-type" environment for patient health education.

  Mario Angelo S. Tejano

  Diplomate in Family Medicine